Često postavljana pitanja i odgovori

Pronađite odgvore na često postavljana pitanja o našim proizvodima i uslugama. Imate li dodatnih pitanja ili poseban upit?  Kontaktirajte nas preko kontakt forme, putem telefona ili mejla. 

Želite da
saznate
više

Proizvodi po meri

Da li je moguće i standardne proizvode uraditi po meri?

Da, moguće je u bilo kom trenutku uz dodatnu nadoknadu. Kontaktirajte naš prodajni tim kako biste dobili ponudu.
Da li sirovi paneli mogu naručiti i u drugim dimenzijama?

Standardne dimenzije naših ARCHISONIC® sirovih panela su 1220 x 2820 x 12mm i 1820 x 2420 x 24mm. Dimenzije po zahtevu za naš sirov panel je moguće raditi do dužine od 3m, a širina od 2.40m je fiksna. Vreme isporuke je oko 12 nedelja.
Da li takođe nudite ARCHISONIC® panele i u specijalnim bojama?

Da, specijalne boje na zahtev su izvodljive ukoliko je količina veća od 800m2. Mešanje boja se zasniva na Pantone sistemu boja. Proizvodimo željenu boju za vas i dodajemo 20% belih vlakana. Ne možemo da garantujemo postojanost boje zbog vlaknaste strukture materijala. Vreme isporuke je oko 12 nedelja, ne računajući proceduru primanja kod klijenta.
Da li su metalni delovi takođe dostupni i u drugim bojama?

Standardno isporučujemo metalne delove u crnoj ili beloj boji, mada je moguće uraditi ih i u drugim bojama. Treba obratiti pažnju da se metalni delovi proizvode po RAL sistemu boja, tako da boja ne može da se napravi da bude ista kao boja akustičnog panela.
Šta je V rez?

Naši proizvodi se prave u tri različita procesa: rez kroz sve slojeve, ravan rez i V rez. Procesom rezanja kroz slojeve delimo naše sirove panele u zasebne delove; ravan rez se koristi da bi se dobila funkcija šarke zahvaljujući unapred određenoj dubini. Koristeći V rez možemo da napravimo kosinu za unared definisani ugao od 10°, 15°, 22.5°, 30° ili 45°. Rezovi mogu da se prave sa minimalnom dubinom od 6mm i maksimalnom od 12mm. V rezovi se uvek prave na obe strane linije sečenja: V rez 45° / 8mm stoga pravi dva žleba dubine 45° / 8mm. Različiti uglovi sečenja na jednom panelu mogu se uraditi uz dodatnu nadoknadu, različite dubine reza se ne naplaćuju. Za više informacija, pogledajte naš vodič za dizajn.
Da li je moguće dobiti zaobljene ivice?

Ne, na žalost ne radimo zaobljene ivice. Radimo samo V rez sa uglom od 10°, 15°, 22.5°, 30° ili 45°.
Da li moguće iseći logo kao i neke druge oblike?

Izvodljivo je u većini slučajeva. Pošaljite nam vektorizovani PDF sa željenim oblikom na potvrdu.
Šta nam je potrebno da napravimo ponudu za proizvode po meri?

Da bismo vam omogućili najbolju uslugu, potreban nam je DWG fajl ili vektorski PDF format sa tačnim dimenzijama. Pogledajte tehničke uslove za proizvode po meri u našem vodiču za dizajn.